Andelskassen uddeler 300.000 kr. til lokale ildsjæle

Danske Andelskassers Bank, som tilbage i 2014 var blandt initiativtagerne til Danmark på Vippen, uddeler igen i år ’Andelskasseprisen’ på i alt 300.000 kr. Du kan nu være med til at indstille den helt rigtige person, gruppe eller forening.

Fællesskabet har været en vigtig del af Andelskassens mere end 100-årige historie. Banken, der primært holder til i Det Lokale Danmark, vil igen i år hylde fællesskabet, lokalsamfundet og de mange ildsjæle i det danske land.

På seks aktionærmøder i foråret 2017 uddeler Andelskassen derfor i alt 300.000 kr. til nogen, der har ydet en bemærkelsesværdig indsat for deres lokalområde. ’Andelskasseprisen’ består af i alt fire priser til en samlet værdi af 50.000 kr. pr. region og fordeles efter følgende principper:

  1. Andelskasseprisen”, der tildeles som en anerkendelse til en person eller et par, der har gjort en særlig indsats for et af regionens lokalområder inden for det sociale, erhvervsmæssige eller kulturelle/sportslige område. Beløb: 5.000 kr. samt en statuette af kunstneren Jørgen Pedersen fra Herning.
  2. ”Sammen kan vi mere”-priserne, som består af tre priser på hver 15.000 kr. Disse priser tildeles som en særlig anerkendelse til tre foreninger, grupper eller lignende, der i det forløbne år har gjort en særlig indsats for et af regionens lokalområder inden for det sociale, erhvervsmæssige eller kulturelle/sportslige område.

Du kan nu være med til at indstille en person, en gruppe, en klub eller en forening, som ifølge dig gør en reel forskel i dit lokalsamfund, og som derfor har fortjent et skulderklap i form af en pris og et kontant beløb.

Alle kan komme med forslag til prismodtagere, og du kan nominere din kandidat frem til og med d. 30. december 2016.

Kender du en, der har fortjent ’Andelskasseprisen 2017’? Så nominer din kandidat lige her.